Gravgang.com våkner til liv igjen!

Hei, kjære lesere!

Det begynner å bli år og dag siden det har skjedd noe her nå, ihvertfall noen få måneder. Jeg har lovet mye, og tatt meg vann over hodet alt for mange ganger. Så heretter skal jeg ikke love ting, men i det minste prøve å få ting på stell.

Jeg har rett å slett manglet motivasjon til å drive denne webzine'n, men nå som høsten nærmer seg sakte men sikkert så skal jeg prøve å se om jeg ikke får anmeldt noen skiver, og konserter.

Det skal også nevnes at logoen omsider er ferdig, den ble ikke helt slik jeg hadde tenkt meg. Men likevel original, så den vil skille seg ut og er ventet til å være klar for offentligheten i løpet av September. Så skal jeg også få mekket et stilig t-skjorte design utover høsten, og få logoen trykket på også. Så til Inferno festivalen 2012 så skal t-skjortene være klare, dette er t-skjorter som først og fremst skal ut til ulike metalheads verden over for å promotere Gravgang.com. Jeg vil komme tilbake med mer info siden, enn så lenge får dere smøre dere med tålmodighet.

Det skal også nevnes at jeg regelmessig, omtrent annenhver uke fremover skal komme med oppdaterte nyheter rundt hva som skjer. Eks. om jeg har fått avtaler med noen nye plateselskap om samarbeid, osv.

Mvh.
Stian

2 kommentarer

Charlotte -

11.aug.2011 kl.10:07

Så bra, velkommen tilbake! :)

Elise Ervum

11.aug.2011 kl.10:51

velkommen tilbake :)

Skriv en ny kommentar

hits