Gravgang logo

God formiddag, i denne anledning vil jeg presentere Gravgangs logo for dere, som dere blant annet kan se nedenfor. Du har kanskje ikke tenkt på det før, men Gravgang har aldri hatt en egen logo før.
Det skal legges til at det er Trine + Kim Design Studio som har laget den, så om den minner om logoen til norske Shinning så er ikke det så rart egentlig. Med tanke på at det er de som står bak den og, i tillegg at de har laget coverart til alt ifra Mayhem til Gallhammer for å nevne noen få.

Siden jeg startet opp Gravgang for 4-5 år siden, ifra jeg skaffet meg domenet og frem til i dag så har det egentlig ikke skjedd noe. Det startet som en vanlig blogg, som jeg endret til en musikk webzine..

Men jeg har slitt med at jeg angrer på det jeg skriver, altså at jeg ikke føler jeg kan stå for ordene jeg skriver i ettertid. Kanskje det kan kalles en form for angst, for alt jeg vet. Det er noe med at jeg føler at alle andre er så mye bedre, og når jeg ikke klarer å komme på høyde med de så føler jeg at slaget er tapt.

Hvis jeg bare skal fjerne gamle innlegg/anmeldelser, osv. så er det ikke noe vits å drive en musikk webzine, for da er det jo bortkastet tid. Så nå skal jeg stå for det jeg skriver 110%, og prøve å være mer stolt av det jeg skriver. Kanskje ordet stolt ikke passer helt inn, men jeg regner med at dere skjønner hvor jeg vil.

Så håper jeg de som leser dette innlegget, og som liker logoen har lyst å legge igjen noen få ord om hva de synes om den. Så vil jeg komme tilbake med anmeldelser, og endringer på bloggen i tiden fremover. Det skal også legges til at jeg skal fokusere mer på ekstrem metal enn noen gang, så det vil neppe bli så mye rock å finne her.Tilslutt vil jeg takke Trine og Kim for en flott logo, og håpe at du tar deg turen innom Gravgang.com igjen.

2 kommentarer

Kristina

17.jan.2012 kl.11:13

Digger logoen, dritfet :D

Kristine

17.jan.2012 kl.11:21

Logoen er kjempe kul! ;)

Skriv en ny kommentar

hits